Wat maakt Heezen mode speciaal?

Mobiele afbeelding

Wat maakt Heezen mode speciaal?

Heezen mode, al meer dan 80 jaar dé mode winkel van Varsseveld. Maar wat maakt Heezen mode nou zo speciaal?

Heezen mode

Heezen mode Varsseveld biedt de nieuwste mode en de beste merken. Of het nu gaat om herenmode, damesmode, schoenen & accessoires of maatmerk, wij hebben een kundig team dat u in elke categorie kan helpen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met de mooiste merken uit het topsegment. U kunt op verschillende afdelingen de collecties bekijken. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk winkelen, dan kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Service

Onze medewerkers zijn behulpzaam en hebben kennis van zaken. Wij staan dan ook voor persoonlijke aandacht. U kunt ons zes dagen in de week telefonisch bereiken en daarnaast bieden wij als Heezen mode u de mogelijkheid om een één-op-één-afspraak te maken die plaats kan vinden buiten de openingstijden. Uiteraard hanteren wij hierbij de geldende voorschriften van het RIVM. Wanneer u ons makkelijk en snel wilt bereiken, kunt u ons een berichtje sturen via WhatsApp. Wij zijn bereikbaar op het volgende nummer: 06 – 22 23 44 94.

Verder kunnen wij u ook nog een zichtzending opsturen, dit zijn artikelen die voor enige tijd ter inzage beschikbaar voor u worden gesteld. Bent u toch op zoek naar iets anders, dan kunt u de kleding volledig kosteloos retourneren. Naast een zichtzending hebben wij een bezorgservice binnen een straal van 15 kilometer. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen, is dit dé ideale oplossing. Verder kunnen wij ook nog een kledingbox voor u samenstellen, dit is een pakket met verschillende artikelen. Een kledingbox is in de meeste maten beschikbaar.

Buiten onze persoonlijke benadering in de winkel, hebben wij ook een nieuwsbrief. Hiermee houden we u op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen binnen Heezen mode.

Maatwerk

Naast alle kostuums uit de collectie kunt u er ook voor kiezen om een kostuum op maat te laten maken. Wanneer u kiest voor een maatkostuum nemen we alle tijd om alle mogelijkheden met u door te nemen. Ons mode team zal er alles aan doen om u zo veel mogelijk op uw gemak te laten voelen en u van een passend advies te voorzien. Wanneer u er voor kiest om voor maatwerk te gaan, kunt u de stof, voering en knopen helemaal zelf bepalen. Naast een op maat gemaakt kostuum, kunnen wij als Heezen mode ook maatshirts leveren.

Wilt u ook een kijkje nemen in onze winkel of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!