Maatwerk

Mobiele afbeelding

Bij Heezen kun je naast alle kostuums uit de collectie ook kiezen voor een kostuum op maat. Het pak is volledig naar je wensen in te vullen. Zo heb je de keuze uit meer dan honderd stofstalen, bepaal je zelf de kleur van de voering en kun je bijvoorbeeld het aantal knopen op de mouw bepalen. Wij stellen het kostuum volledig af op jouw voorkeuren, kortom: het kostuum dat volledig bij je past. Naast maatkostuums kunnen wij ook maatshirts leveren. Een maatkostuum is er vanaf €499,-, een maatshirt vanaf €129,-.

Met een kop koffie erbij nemen we de tijd om samen met jou alle mogelijkheden door te nemen. Kom gerust langs in onze winkel of bel voor een afspraak, ons team helpt je graag.

Inspiratie

Mobiele afbeelding

Linnen

Deze natuurlijke stof is koel waardoor het optimaal is om in de zomer te dragen. Linnen glanst en is onregelmatig waardoor je kostuum herkenbaar wordt. De grove linnenvezels geven de stof een natuurlijke uitstraling. Linnen kreukt, maar is wel sterk.

Mobiele afbeelding

Double brested

Maak je pak uniek en kies voor een dubbele rij knopen. Deze sluiting heeft twee rijen knopen naast elkaar waardoor de overslag breed is. Aan de binnenkant van het colbert zit een knoop om de stof vast te zetten zodat de stof niet onder het jasje uitkomt.

Mobiele afbeelding

Driedelig

Met een driedelig kostuum zit je altijd goed. Ook zonder jasje zie je er gekleed uit. Met de juiste stropdas of pochet maakt je deze outfit helemaal af. Doordat de stof van het colbert en het gilet niet hetzelfde hoeft te zijn kun je alle kanten op met een driedelig kostuum.