Bedrijfskleding op maat

Voor ons is kleding een verlengstuk van de uitstraling van uw bedrijf of vereniging. Van zware werkbroeken tot overhemden voor de gehele zaak, wij leveren bedrijfskleding op maat. Ook kunnen we de kleding bedrukken of borduren met de juiste tekst of logo.

Lees hieronder over de ervaringen van onze klanten:

Mobiele afbeelding Coen Velthorst, servicemonteur Van Raam

Van Raam

Sinds 2012 levert Heezen mode overhemden aan Van Raam in Varsseveld. “Het is een goed product, het wordt niet vaal en je hoeft het bijna niet te strijken”, aldus Cynthia Schuurman, administratief medewerker bij Van Raam. “Je kan ook via internet bestellen, maar daar houd ik niet van. Ik wil de stof graag zien en voelen. Ook wanneer er iets is met de overhemden is, vind ik het fijn om een winkel binnen te stappen in plaats
van via de telefoon alles uit te moeten leggen. Even dat
contact hebben, dat is prettig.”

Mobiele afbeelding Mark Neleman, De Ploeg

De Ploeg

“Het zijn heerlijke stofjes”, zegt Mark Neleman aan de koffie op het terras van De Ploeg in Varsseveld. “Voor ons personeel hebben we donkerblauwe, gebreide overhemden omdat je daar lekker in kan bewegen. De overhemden zitten makkelijk en zijn representatief. We willen hier in Varsseveld zoveel mogelijk elkaar helpen en hebben daarom voor Heezen gekozen. De service vind ik heel fijn, je wordt volledig ontzorgd.”

Mobiele afbeelding Tenten Solar

Tenten Solar

Dominic Monasso, hoofd verkoop Tenten Solar: “Ik had er gelijk een goed gevoel bij. Via Heezen hebben we de overhemden en colberts. Als de broek net niet helemaal lekker zit, dan wordt hij vermaakt, heel fijn. Heezen heeft een mooie uitstraling, dat past bij ons, ik vind het een hele mooie combinatie.”

Mobiele afbeelding Wim Diersen, directeur Bribus

Bribus

Directeur Bribus Wim Diersen: “Om de twee jaar staan we met Bribus op de beurs, de kostuums die we dan dragen komen al jarenlang van Heezen af. Ook kleden jullie de dames aan. We willen eenheid en kwaliteit uitstralen, Heezen kent ons inmiddels als bedrijf en weet precies wat we willen. Bij jullie vind je nog echt persoonlijke aandacht.”

Mobiele afbeelding Directeur Eddy Rensing en verkoopleider Joris Groot Zevert

De Heide Smid

“De prijs-kwaliteit is goed”, zegt directeur De Heide Smid Eddy Rensing tussen de kachels. “We zijn ooit begonnen met overhemden, de bedrukte polo’s zijn er later bijgekomen. De kleding bevalt heel goed, de overhemden zitten netjes en zijn strijkvrij. Als jullie zeggen dat het is goed is, dan is dat ook zo, dat vind ik belangrijk. We hebben een goede band met Heezen, de omgang is heel gemoedelijk.”

Mobiele afbeelding

Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf of club kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!