Trouwpakken

Op zoek naar een uniek trouwpak?

Mobiele afbeelding

Om het pak compleet te maken bieden wij een groot assortiment accessoires zoals gilets, chabots en stropdassen. Daarnaast hebben wij ook verschillende lijnen schoenen. Op onze speciale trouwafdeling stemmen wij het kostuum volledig af op jouw wensen. Om er zeker van te zijn dat wij je goed kunnen helpen, bel of mail om een afspraak in te plannen.

Maak een Pasafspraak

Pasafspraak

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Mobiele afbeelding

Voor een uniek trouwkostuum ben je bij Heezen aan het juiste adres. We beschikken over de grootste collectie trouwpakken van de Achterhoek. Een traditioneel pak of liever iets totaal unieks? Het kan allemaal bij Heezen. Bij de keuze van het kostuum kun je vertrouwen op onze vakmensen. Wij meten het trouwpak niet alleen aan, wij zorgen ervoor dat je op deze dag een prachtige bruidegom bent.

Bekijk inspiratie

Deze heren gingen u voor

Mobiele afbeelding

Matthijs Weenk trouwde op 21 juni 2019. Matthijs: “Ik kwam bij Heezen voor het vakkundige advies waar alle tijd voor gemaakt werd. Toen ik binnenstapte was ik benieuwd of mijn wensen en mijn stijl zouden leiden tot een mooi trouwpak, dat is gelukt. De aankoop verliep ontspannen, ik kreeg alles te weten over de verschillende stijlen tussen de pakken en hoe de diverse kleuren met elkaar te matchen. Er was één pak dat me meteen aansprak, alleen de pasvorm ervan was nog niet direct goed. Nadat het vermaakt was, voelde het trouwpak heel natuurlijk. De reacties op mijn pak waren ontzettend positief; ze vonden het een modern en uniek pak, zonder dat het te veel aandacht trok. Het vormde een mooi geheel. Gelukkig vond de bruid het ook een mooi pak. Ze was zo onder de indruk dat ze diezelfde dag nog met me wilde trouwen!”

Mobiele afbeelding

Wie ook trouwde op 21 juni 2019 was Dorus Wolters: “Ik dacht dat ik binnen een uur weer buiten zou staan, door de koffie die ik kreeg duurde het wat langer. Van tevoren had ik niet echt een beeld van wat ik wilde, ik ben nooit zo moeilijk met kleren kopen. Na drie pakken aan gehad te hebben wist ik het al: dit wordt hem. Ik kreeg advies over hoe het pak te dragen tijdens mijn trouwdag, hoe het hoorde. De broek moest iets korter gemaakt worden zodat hij mooier op de schoenen zou vallen. Al met al verliep de aankoop heel soepel en vertelden gasten dat het kostuum bij mij paste. Ook mijn vrouw, die het pak van tevoren niet had gezien, was er weg van.”

Mobiele afbeelding

Vaders en vrienden

Ben je van plan om een trouwkostuum te komen kopen met familie en vrienden? Ook de vaders, broers en vrienden die meekomen kleden wij graag aan. Van een kostuum tot een combinatie, onze herenafdeling heeft voor elke de man de juiste outfit voor op de trouwdag.

Inspiratie

Bekijk hieronder inspiratie voor trouwen op Pinterest. Let op: links worden geopend in Pinterest.

Mobiele afbeelding

Immediate

De pakken van Immediate gaan van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy. Dit merk maakt al jaren trouwkostuums met een Italiaanse pasvorm gecombineerd met rijke soepele stoffen. Immediate biedt een breed palet aan verrassende kleuren.

14