Trouwpakken

Mobiele afbeelding

Op zoek naar een uniek trouwpak?

Voor een uniek trouwkostuum ben je bij Heezen aan het juiste adres. Wij presenteren de grootste collectie trouwpakken in de Achterhoek. Of je nu kiest voor een traditioneel pak of liever iets volledig unieks, bij Heezen kan het allemaal. Vertrouw op onze vakmensen bij het maken van je keuze; zij meten niet alleen het trouwpak aan, maar zorgen er ook voor dat je op jouw speciale dag straalt als een prachtige bruidegom.

Maak een Pasafspraak

Pasafspraak

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Mobiele afbeelding

Om je outfit compleet te maken, bieden wij een uitgebreid assortiment accessoires aan, waaronder gilets, chabots en stropdassen. Daarnaast hebben we diverse lijnen schoenen beschikbaar. Op onze speciale trouwafdeling stemmen wij het kostuum volledig af op jouw persoonlijke voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat wij je optimaal van dienst kunnen zijn, nodigen we je uit om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor het inplannen van een afspraak.

Bekijk inspiratie
Mobiele afbeelding Kayo Klein Obbink
Mobiele afbeelding
Mobiele afbeelding Bram
Mobiele afbeelding
Mobiele afbeelding

Vaders en vrienden

Overweeg je om samen met familie en vrienden een trouwkostuum uit te zoeken? Bij Heezen kleden we graag niet alleen jou, maar ook de vaders, broers en vrienden die met je meekomen aan. Of het nu gaat om een compleet kostuum of een combinatie, onze herenafdeling heeft voor elke man de perfecte outfit voor de trouwdag.

Mobiele afbeelding

Feestcollectie dames

Ontdek onze uitgebreide feestcollectie voor dames bij Heezen! Van elegante jumpsuits en stijlvolle pakken tot prachtige jurken – wij hebben alles voor de moeder van de bruid en ook voor familie en vriendinnen. Onze deskundige collega’s staan klaar om je te adviseren en te helpen, zodat je straalt op elk bijzonder moment.

bekijk onze feestkleding
14