Trouwpakken

Op zoek naar een uniek trouwpak?

Mobiele afbeelding

Om het pak compleet te maken bieden wij een groot assortiment accessoires zoals gilets, chabots en stropdassen. Daarnaast hebben wij ook verschillende lijnen schoenen. Op onze speciale trouwafdeling stemmen wij het kostuum volledig af op jouw wensen. Om er zeker van te zijn dat wij je goed kunnen helpen, bel of mail om een afspraak in te plannen.

Maak een Pasafspraak

Pasafspraak

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Mobiele afbeelding

Voor een uniek trouwkostuum ben je bij Heezen aan het juiste adres. We beschikken over de grootste collectie trouwpakken van de Achterhoek. Een traditioneel pak of liever iets totaal unieks? Het kan allemaal bij Heezen. Bij de keuze van het kostuum kun je vertrouwen op onze vakmensen. Wij meten het trouwpak niet alleen aan, wij zorgen ervoor dat je op deze dag een prachtige bruidegom bent.

Bekijk inspiratie
Mobiele afbeelding Kayo Klein Obbink
Mobiele afbeelding
Mobiele afbeelding Bram
Mobiele afbeelding
Mobiele afbeelding

Vaders en vrienden

Ben je van plan om een trouwkostuum te komen kopen met familie en vrienden? Ook de vaders, broers en vrienden die meekomen kleden wij graag aan. Van een kostuum tot een combinatie, onze herenafdeling heeft voor elke de man de juiste outfit voor op de trouwdag.

14