Corona vraagt om creatieve oplossingen

Mobiele afbeelding

Veilig blijven shoppen

Ondanks de coronacrisis zijn we nog steeds geopend. We doen er alles om je zo goed mogelijk te blijven helpen. Voor ons is de veiligheid van onze klanten en ons personeel het allerbelangrijkst. Zo maken we deurklinken, de pinautomaat en de balie vaak schoon. Winkelen in onze ruime winkel blijft mogelijk, wel vragen we het volgende:

  • Betaal zoveel mogelijk met pin
  • Houd 1.5m afstand van elkaar
  • Het klantentoilet is buiten gebruik
  • Blijf thuis bij klachten zoals neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts.

Daarnaast heten we je graag welkom met maximaal twee personen per bezoek in onze ruim opgezette winkel. De maatregelen vanuit het RIVM gelden vooralsnog tot en met 1 juni.

We zijn open met aangepaste openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur. Ook bieden we je graag de mogelijkheid om gegarandeerd één op één te winkelen. Maak hiervoor een afspraak met Erik 06 22 23 44 94 voor de herenafdeling of met Resi 06 51 18 58 32 voor de damesafdeling.

Staat uw hoofd op dit moment helemaal niet naar kleding? Maar wilt u ons wel een steuntje in de rug geven? Dan kan dit ook door een cadeaubon te bestellen via info@heezen-mode.nl met het gewenste bedrag en adresgegevens. Dan sturen wij de bon zo snel mogelijk naar u op! U krijgt dan van ons 20% extra cadeau!

Erik en Susan Beltman, namens team Heezen mode m/v