Onze relatie is juist nu waardevol

Mobiele afbeelding

We zijn beland in een uitzonderlijke periode. Een periode die bij iedereen op verschillende momenten verschillende emoties oproept. Onzekerheid, machteloosheid, zorg, maar daarnaast ook saamhorigheid, daadkracht en strijd. We hebben allemaal met deze uitzonderlijke periode te maken en we komen er ook met z’n allen doorheen. De eerste zorg en aandacht moet nu uitgaan naar de mensen die de zorg nodig hebben. En zij die de zorg leveren: hulde!

De wijze waarop wij zaken hebben gedaan is voor ons altijd meer geweest dan alleen kleding leveren. Uiteraard is de verkoop van kleding ons verdienmodel, maar juist nu realiseren we ons hoe waardevol de relatie is die we met u hebben. Dankzij u hebben wij de zaak gebracht waar deze nu staat en hebben we samen met collega-ondernemers mooie dingen kunnen doen voor Varsseveld en de regio. De komende weken draait alles even op een laag pitje, geen events en koopzondagen. Maar met ons hele team zijn we vastbesloten om ons door deze periode heen te knokken.

Voorjaarscollectie geeft kleur / De winkel is geopend
De voorjaarscollectie ziet er fantastisch uit en kan misschien juist nu voor een beetje extra kleur zorgen. Wij kunnen en willen u op gepaste wijze & afstand graag blijven bedienen, met uiteraard de uiterste zorg voor onszelf maar ook voor u.


•  Privé winkelen: even geen zin in andere mensen om u heen? Maak een afspraak wanneer u dat wilt.
•  Zichtzending: wij sturen vrijblijvend een selectie toe en wat u niet aanstaat gaat gewoon weer terug.
Bel om een afspraak te maken.

Kunnen wij op een andere iets manier iets voor u betekenen?
Laat het ons weten.

Met vriendelijke groeten van ons allen, blijf gezond!,

Susan & Erik Beltman
Namens het team Heezen mode m/v