Herenmode

Mobiele afbeelding

We verkopen al lang niet meer alleen pakken. Bij ons kun je terecht voor alle kleding die je de week door draagt. Of je nu helemaal in het net moet of meer casual kleiding zoekt, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Wij combineren herenmode met meer dan 80 jaar ervaring.

Najaar 2020

Mobiele afbeelding

BREKR actie

Dit seizoen trappen we af met een gave actie. Bij aankoop van een kostuum maak je kans op een echte Achterhoekse BREKR. De actie is verlengd tot en met 31 oktober. Pak’m dus, den BREKR.

Magnanni

Mobiele afbeelding

De nieuwe collectie Magnanni is er weer. Deze stijlvolle schoenen zijn handgemaakt in Spanje. Of je ze nu combineert onder een jeans of een kostuum, met een Magnanni komt je altijd modieus voor de dag.

Mobiele afbeelding
Mobiele afbeelding
Mobiele afbeelding

Polo Ralph Lauren

Nieuw bij ons in de collectie: Polo Ralph Lauren. In 1967 begon dit merk vanuit the Empire State Building in New York met een aantal handgemaakte stropdassen. Inmiddels is dit merk wereldwijd bekend om zijn ‘Polo Pony’ dat op veel kleding is geborduurd. Kom kijken tussen onze veelzijdige en kleurrijke collectie polo’s, shirt, pullovers en meer.

HeezenMode_72dpi-54