NIEUW HET NAJAAR IN!

We zijn online met onze nieuwe site! Achter de schermen is hard gewerkt om dit nieuwe jasje vorm te geven. Als extra service hebben we hier de reserveer-functie aan toe gevoegd, lees hierover verderop in deze blog.

Het najaarsseizoen is al even op weg, de kleuren van de herfst dienen zich aan. De eerste show van dit najaar was wederom een groot succes, mede dankzij de komst van onze trouwe klanten. Zonder jullie kunnen we dit niet voortzetten! Onderstaande foto’s geven een kleine impressie van de show weer.

DSC08421 bew

Voor de aanstaande bruidegom zijn er dit najaar ook weer enkele shows. Met verschillende deelnemers delen we graag alle ins en outs over de laatste trends op het gebied van trouwen. Bekijk de data op de website.

In het seizoen organiseren we regelmatig evenementen of speciale weekenden waarbij we vooral onze klanten willen inspireren. Tijdens deze weekenden zijn we ook op zondag geopend. Deze extra open zondagen worden via social media gecommuniceerd, onze nieuwsbrief of op onze website.

Op gebied van mode, interieur en accessoires komen regelmatig nieuwe items bij ons binnen. Het hele jaar door worden er van verschillende merken collecties geleverd. Loop dus regelmatig binnen als je op zoek bent naar iets nieuws!

Sinds dit najaar zijn we ook dealer van HK Living, een deel van deze collectie is bij ons in de winkel te verkrijgen. Laat je verrassen op woongebied en andere accessoires zoals de ansichtkaarten van Zoedt. Leuk om te geven en te krijgen!

Via de social media kanalen laten we regelmatig outfits en producten zien, samengesteld vanuit een diverse collectie van verschillende merken. Iedereen is uniek, en zo willen je ook graag de deur uit laten gaan. Heb je iets leuks gezien? Sinds de komst van de nieuwe website is er nu ook de mogelijkheid producten bij ons te reserveren. Je kunt het op afspraak bij ons passen, of mocht je hier geen tijd voor hebben kunnen we het bij je thuis laten bezorgen.

We begroeten je graag in onze winkel met een kop koffie en iets lekkers, of ‘online’ voor een reservering 😉 

We wensen iedereen een mooi najaar toe,

Liefs Susan, namens Team Heezen Mode M/V